Stalo_se_2019_Teplakovy_den

„Teplákový“ den a „Barevný“ týden

stalo_se_2019_Barevny_den

V letošním roce jsme se připojili k projektu „Hrdá škola, který vyhlásila Schools United. Tento projekt se snaží oživit život ve škole zábavnou formou anarušit tak každodenní stereotyp.
Nám se zatím podařilo zorganizovat dvě akce. První s názvem Teplákový den proběhla krátce po vánočních prázdninách 16. 1. 2019. Tentokrát se zapojili téměř všichni žáci prvního i druhého stupně a musíme pochválit i naše pedagogy, kteří nezkazili legraci a i oni přišli ve sportovním. Některé třídy se nejen převlékly, ale vymyslely si i krátká vtipná hesla a pokřiky. Nejlépe to zvládla  

 3. A, 5. A a 7. A. V tento den vznikla spousta fotek, u kterých jsme se všichni pobavili.
Od 11. 2. do 15. 2. pak probíhal Barevný týden. Na škole to každý den hýřilo jinou barvou a po počátečním rozpačitém „duhovém pondělku“ se nám škola začala vybarvovat. V úterý se zejména žáci 1. stupně pěkně začervenali. Ve středu jsme se řídili heslem „Modrá je dobrá“. Valentýnské srdíčko se ve čtvrtek obléklo do zelené barvy a závěr týdne patřil černému pátku.


Každý den proběhlo o velké přestávce hromadné focení všech zúčastněných. Některé třídy se ještě nechaly vyfotit společně a užily si při tom i legraci. Ani tentokrát nezůstali naši učitelé pozadu a poctivě se každý den oblékali do předepsaných barev.
Někdy stačí i taková maličkost, aby zpestřila školní dny a vykouzlila alespoň na chvilku všem zúčastněným úsměv na tváři.

Anna Fotrová

Fotogalerie